Carbochim S.A.

Despre companie

SC CARBOCHIM SA
B-dul Muncii nr. 18, 400641, Cluj-Napoca
J12/123/1991, RO 201535
Capital social subscris si varsat: 12.313.405 lei

Cod LEI : 315700GD1WTAQ2QBME83

Managementul firmei

Presedintele consiliului de administratie si director general: 

 • Viorel Dorin Popoviciu

Administratori:  

 • Turbatu Ioan
 • Ungurean Tudor
 • Giurgiu Adrian
 • Stoicescu Daniel-Silviu

Directori executivi: 

 • Nastasia Carean - Director Tehnic
 • Liana Giurgiu - Director Vanzari
 • Mihaela Maria Barabula - Director Economic 

PERSOANE RESPONSABILE DE RELATIA CU INVESTITORII :

PETRUT VIORICA :tel.0264437005/0786250401 ,e-mail: viorica.petrut(at)carbochim.ro 

 

CARBOCHIM SA - O MARCA CU TRADITIE

Infiintata in 1949 la Cluj-Napoca (pentru localizare click aici), firma este in prezent cel mai mare producator de abrazive profesionale din ROMANIA. Adresandu-se unor piete extrem de variate, CARBOCHIM SA urmareste ca prin produsele sale, fabricate in baza unor tehnologii moderne, sa ofere calitate la preturi competitive si sa satisfaca cerintele tuturor beneficiarilor sai.

 In mod sintetic portofoliul activitatilor companiei consta in: 

 • fabricarea corpurilor abrazive cu liant ceramic, bachelitic, magnezitic si elastic intr-o diversitate de forme, dimensiuni si specificatii
 • fabricarea discurilor abrazive de debitare di debavurare intr-o gama variata de dimensiuni si specificatii
 • fabricarea abrazivilor pe suport de hartie, panza, combinatie si netesut intr-o diversitate de forme cu aplicatii multiple la prelucrarea lemnului, metalelor si sticlei.

CARBOCHIM SA - GARANTIA CALITATII

Avand ca obiectiv principal intarirea imaginii sale prin calitatea produselor oferite si a preturilor competitive practicate, in conditiile satifacerii cerintelor clientilor, a prevenirii poluarii si a generarii unui impact minim asupra mediului inconjurator firma are implementat si certificat un sistem de management integrat calitate-mediu in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001 si ISO 14001

CARBOCHIM SA - UN PARTENER COMPLEX SI COMPLET

In conditiile economiei de piata firma a dezvoltat o politica de marketing pe termen mediu si lung care sa asigure obtinerea unor rezultate financiare profitabile.

Politica de vanzari ca si componenta a politicii de marketing este rezultatul analizei atente a pietei romanesti de profil, a pietei externe precum si a cerintelor de ordin general specifice clientilor, urmarind astfel consolidarea relatiilor de colaborare ale firmei cu partenerii sai de afaceri. 

Dezvoltarea unui sistem de distributie care acopera toate zonele geografice ale tarii a favorizat prezenta produselor abrazive Carbochim la majoritatea firmelor care au in profilul de activitate procese de prelucrare sau care comercializeaza abrazive tip hobby (DIY) 

Prin DEALERII sai, acreditati anual, firma CARBOCHIM raspunde rapid si acorda sprijin competent in asigurarea si utilizarea abrazivelor. 

De asemenea activitatile de asistenta tehnico-comerciala in teritoriu derulate de o echipa de specialisti asigura consultanta post-vanzare si urmaresc informarea periodica a clientilor cu privire la noutatile tehnice si evolutia gamei de fabricatie a firmei. 

Politica de promovare urmareste consolidarea si dezvoltarea imaginii firmei prin materiale publicitare si de informare in domeniul specific al abrazivelor, iar succesele repurtate prin exportul produselor abrazive in tari din Orientul Mijlociu, Orientul Apropiat , Europa si America ne indreptatesc sa recomandam clientilor ca UTILIZAND ABRAZIVE CARBOCHIM BENEFICIAZA DE AVANTAJUL UNEI MARCI PUTERNICE.