Servicii clienti

Servicii Clienti

CARBOCHIM SA dispune de o retea de distributie care acopera din punct de vedere geografic intreg teritoriul tarii. 

Dezvoltarea unui sistem de distributie care acopera toate zonele geografice ale tarii a favorizat prezenta produselor abrazive CARBOCHIM SA la majoritatea firmelor care au in profilul de activitate procese de prelucrare. 

Prin dealerii sai acreditati, firma raspunde rapid si acorda sprijin competent in asigurarea si utilizarea abrazivelor profesionale in toate ramurile industriale. 

Pentru informatii suplimentare despre reteaua de distributie si comercializare a CARBOCHIM SA, pentru comenzi si colaborari, va rugam sa contactati managerii vanzari zona de la sediul Reprezentantelor Carbochim (vezi harta distribuitori Romania). 

DEALERII sunt acreditati anual in baza unor criterii concret definite- acest statut de acreditare fiind confirmat de CERTIFICATUL DE DEALER CARBOCHIM SA . 

Va rugam sa apelati cu incredere la serviciile DEALERILOR CARBOCHIM SA care sunt aproape de dvs. si care va pot asigura o minimizare a costurilor de transport si a cheltuielilor determinate de imobilizarile in stocuri. CARBOCHIM SA direct si prin DEALERII sai acreditati va asigura intreaga gama de abrazive de care aveti nevoie. 

Printr-o sustinuta activitate de identificare a nevoilor clientilor si de oferta a produselor abrazive adecvate procesului de prelucrare respectiv, personalul CARBOCHIM SA doreste rezolvarea in timp scurt si cu cheltuieli diminuate a cerintelor acestora. 

Pe langa judetele precizate unde exista sediul central al firmei, DEALERII acreditati si-au mai dezvoltat puncte de lucru si in judetele limitrofe. 

Ca urmare, apeland direct la personalul CARBOCHIM - structurat pe zone - sau la unul din DEALERII ACREDITATI CARBOCHIM - cel mai aproape de dvs.- suntem siguri ca ve-ti gasi raspunsul rapid la toate problemele legate de abrazive.